Hoe Configureer ik de POP Instellingen van Gmail?

Heeft u hulp nodig bij het configureren van de Gmail POP-instellingen op uw apparaat? Dan zult u zeker binnen de kortst mogelijke tijd hetzelfde kunnen doen, want hier vindt u alleen betrouwbare oplossingen. Maar heb je andere problemen met je Gmail-account, dan kun je altijd alleen het team van experts bereiken via Gmail Klantenservice Telefoonnummer Nederland. De experts zorgen dan voor de passende oplossingen.

Je moet nu deze stappen correct volgen om de Gmail POP-instellingen nauwkeurig te configureren:

  • Om te beginnen met het proces, moet u de instellingen selecteren die op een tandwielpictogram lijken en vervolgens moet u Instellingen kiezen.
  • Vervolgens moet u in het scherm Instellingen de optie ‘Doorsturen en de POP / IMAP-optie selecteren.
  • Daarna moet je in de downloadsectie de optie ‘De POP inschakelen voor alle e-mail of voor post die vanaf nu binnenkomt’ kiezen.

Opmerking: alleen als u een specifieke reden heeft om al uw e-mail te downloaden, moet u ‘POP inschakelen voor e-mails die vanaf nu binnenkomen’ selecteren.

  • U moet nu de ‘Wanneer berichten worden geopend met POP de vervolgkeuzepijl selecteren. Daarna moet je kiezen wat er gebeurt als je Gmail-berichten worden geopend via de e-mailclient.
  • Wanneer u nu berichten in de e-mailclient verwijdert nadat u de ‘Bewaar Gmail-kopie in de inbox’ hebt geselecteerd.
  • Als je vervolgens besluit om de ‘Gmail-kopie’ te verwijderen nadat je een bericht naar de e-mailclient hebt gedownload, zul je merken dat het verwijderd is en dat het toegankelijk is.
  •  En nu je eindelijk klaar bent met je selecties, moet je de knop ‘Wijzigingen opslaan’ selecteren.

We hopen dat de bovengenoemde oplossingen nuttig en nuttig voor u zijn. maar als je moeilijkheden tegenkomt, dan zou je zonder enige aarzeling je zorgen hier en Bellen Gmail Helpdesk Nummer achter moeten laten. Je wordt dan bijgestaan ​​door ‘s werelds beste technici die in staat en goed opgeleid zijn om de glitches van Gmail effectief aan te pakken.