Hoe Gmail op Google Chrome te repareren

  • Cachegeheugen: verwijder alle cachegegevens uit Chrome door de browsegegevens te wissen.
  • Gebruik een nieuwe Chrome-versie: Chrome heeft de mogelijkheid om zichzelf automatisch bij te werken en alle problemen op te lossen die ervoor kunnen zorgen dat Gmail de bewerkingen kapseist. Het wordt daarom aanbevolen om Chrome bij te werken als het niet zelfstandig wordt bijgewerkt.
  •  Browser-extensies: probeer alle extensies in de browser uit te schakelen, omdat sommige extensies Gmail kunnen blokkeren en niet toestaan ​​dat het werkt in Chrome. Dit wordt bereikt door naar de sectie in de instellingen van de browser te gaan en de extensies van Chrome te openen.
  •  Ga incognitomodus: ga naar de incognitomodus en gebruik Gmail in Chrome. Om dit uit te voeren zijn er twee manieren, de eerste is door naar de rechterbovenhoek van het scherm te gaan en op de drie stippen te klikken die verticaal zijn uitgelijnd of druk op “Ctr + Shift + n”.
  •  Klantenondersteuning: de Gmail klantenservice is de hele tijd beschikbaar, dus het wordt aanbevolen om vandaag contact met hen op te nemen en het probleem van het niet-werken van Gmail in Google Chrome uit te roeien.

Als niets werkt, kun je naar het netwerk kijken als het sterk genoeg is om een ​​zware website als Gmail te laden, zo niet, werk dan op het netwerk voordat je de Chrome repareert als Gmail niet werkt in Chrome, dan is het aan te raden om het te proberen de basis door en probeer het probleem op te lossen door uw pc opnieuw op te starten.