Hoe stel je je Gmail account in op Microsoft Outlook?

Wilt u uw Gmail-account instellen op een Microsoft Outlook, maar bent u niet op de hoogte van de procedure? Welnu, u moet weten dat het proces alleen nauwkeurige oplossingen en begeleiding vereist om het voor elkaar te krijgen. Als u echter hulp wilt bij andere Gmail-problemen, krijgt u alleen de hulp van professionele experts op het Bellen Gmail nummer. Het enige wat u hoeft te doen is het nummer te bellen en de experts zullen er zijn om u onmiddellijk te helpen. U kunt er zeker van zijn dat dit team goed is opgeleid en in staat is om u eersteklas oplossingen te bieden.

Om te beginnen met het proces, moet u de volgende stappen doorlopen die hieronder worden vermeld:

  • U moet eerst de optie Bestand> en Account toevoegen selecteren.
  • En dan op de weergegeven pagina, moet u uw e-mailadres invoeren en de go-to-klik op het tabblad ‘Verbinden’.
  • Daarna zal Outlook een Gmail-venster voor u openen waarin om uw accountwachtwoord wordt gevraagd. U hoeft alleen uw wachtwoord in te voeren en vervolgens op ‘Aanmelden’ te klikken

Belangrijke opmerking: nadat je je Gmail-account nu hebt verbonden met Outlook, ontvang je een waarschuwingsbericht in de inbox van je Gmail-account.

  • Als u vervolgens de authenticatie in twee stappen voor uw Gmail-account heeft gebruikt, wordt u gevraagd de code in te voeren die op uw mobiele apparaat is verzonden. Maar als je dat niet hebt gedaan, dan moet je deze stap gewoon missen.
  • U ziet nu de machtigingsvensters van Google-account op uw scherm verschijnen, u hoeft alleen maar op het tabblad ‘Toestaan’ te klikken.
  • Ten slotte, nadat Outlook het toevoegen van een Gmail-account heeft voltooid, kunt u desgewenst nog een e-mailaccount toevoegen of u kunt de knop ‘Gereed’ selecteren.

Na het volgen van de gegeven stappen zou u Gmail op Outlook met succes moeten kunnen instellen. Maar voor het geval u een probleem tegenkomt terwijl u hetzelfde doet. Dan kwam je op dit moment alleen bij het team van technici van Bellen Outlook. De techneuten begeleiden je verder met de benodigde oplossingen. U kunt bellen wanneer u maar wilt, want de diensten zijn 24×7 geopend.