Hoe Vind Ik De Avast Licentiesleutel?

Er zijn verschillende manieren om de Avast-licentiesleutel te vinden; je hebt alleen de juiste procedure en begeleiding nodig om hetzelfde te doen. En daarom krijgt u hier drie verschillende manieren waarop u uw Avast-licentiesleutel gemakkelijk kunt vinden. Als u andere problemen heeft, moet u meteen contact opnemen met Avast Klantenservice Nederland en uw zorgen delen.

Nu moet u onderstaande stappen volgen als u uw Avast-abonnement heeft gekocht via de ‘Avast Store’

 Allereerst moet u naar uw Avast-activeringscode gaan in de bevestigingsmail van uw bestelling. En om dit te doen, moet je de volgende stappen volgen;

Stap 1 – De e-mail ter bevestiging van de bestelling:

• Het is de bedoeling dat u de bevestigingsmail voor de bestelling opent.
• En dan zou u op de weergegeven pagina naar beneden moeten scrollen naar het gedeelte ‘Activation Code’ van die e-mail.
• U moet nu de activeringscode opschrijven of naar het klembord kopiëren waar u er gemakkelijker toegang toe heeft en kunt zien.

Stap 2 – de activeringskaart:

 Je moet zien dat je een Avast-doos of een plastic hoesje hebt met een activeringskaart. U zult dan merken dat de Avast-activeringscode is afgedrukt op de instructies aan de binnenkant van de kaart.

Stap 3 – U bent een Avast-account:

 Hier hebt u de mogelijkheid om uw Avast-activeringscode rechtstreeks op te halen uit uw Avast-account; u kunt dit voor de meeste producten doen. U hoeft alleen maar in te loggen op uw account met het e-mailadres dat aan uw aankoop is gekoppeld. Daarna moet je de onderstaande stappen volgen;

• U moet naar de Avast-abonnementslink gaan en dit zal uw Avast-abonnement openen.
• Vervolgens hoeft u alleen op de optie ‘Kopiëren naar klembord’ te klikken. Deze wordt weergegeven naast de ‘Activatiecode van uw abonnement.

Nu zou u het bovenstaande proces met succes moeten voltooien. Maar mocht je een probleem tegenkomen, dan hoef je alleen maar contact op te nemen met Bellen Avast Klantenservice Nummer. En dan geven de meest gekwalificeerde technici u verdere instructies en bent u klaar om te gaan.