Waar Gaat Avast Mobile Backup over en Werkt Het Nog Steeds?

Om uw volledige gegevens en bestanden veilig en in een virtuele cloud op te slaan, kunt u Avast Internet Security op elk moment gemakkelijk gebruiken. Je hoeft alleen maar een paar stappen te volgen en je bent klaar. Dus als u een back-up van uw bestand in Avast Mobile wilt maken en u zich afvraagt ​​of het nog steeds werkt of niet, dan vindt u hier in deze blog zeker binnen een mum van tijd de antwoorden op uw vragen. Maar mocht je hulp nodig hebben bij andere gerelateerde zaken dan moet je contact opnemen met Avast Klantenservice Nederland. En de meest gekwalificeerde experts zullen u de relevante oplossingen bieden, zodat u door kunt gaan en contact met hen kunt maken zonder enige bedenkingen.

Hieronder volgen de stappen voor het maken van een back-up van uw gegevens en bestanden met de Avast mobiele back-up:

  • Allereerst moet u de ‘Mobiele back-up en herstel’ downloaden en installeren. U kunt de app downloaden via de Google Play Store. Maar als je wilt kun je ook direct naar de Avast de website.
  • U moet nu de app uitvoeren en vervolgens Google Drive instellen. U hoeft alleen maar de instructies te volgen en de vereiste informatie in te voeren.
  • Daarna moet u de bestanden selecteren waarvan u een back-up wilt maken, zoals uw contacten, sms of oproepen hiervoor, de gratis versie zal het doen. Als u echter een back-up wilt maken van bestanden zoals; audio, video’s, foto’s en apps, dan zou je je premium moeten upgraden.
  • Vervolgens moet u op doorgaan en gaan om enkele opties aan te passen en vervolgens op de knop Voltooien klikken.
  • Nadat je dit hebt gedaan, moet je op de ‘donkere vierkant’-knop drukken en dan zal het back-upproces beginnen.

Nu u het bovenstaande proces heeft voltooid, hopen we dat de informatie en oplossingen nuttig waren. Niettemin, als je problemen tegenkomt, moet je het rustig aan doen en het Bellen Avast Telefoonnummer team meteen gebruiken. U wordt dan bijgestaan ​​door bekwame technici en zij begeleiden u verder met betrouwbare oplossingen.