Wat Zijn de Stappen om een ​​Gmail e-mail Account te Traceren?

Wilt u een e-mail traceren in uw Gmail-account en zoekt u daarvoor hulp? Nou, ten eerste moet je weten dat het in feite bekend is dat Google mail a.k.a Gmail het IP-adres van de afzender verbergt voor de uitgaande e-mailkopteksten. Dus als het e-mailadres van de afzenders afkomstig is van Yahoo, Hotmail, enz., Kunt u ervoor kiezen om de locatie van de afzender van de e-mail in uw Gmail-account te traceren door het IP-adres van de betreffende afzender te volgen. Om nu aan de slag te gaan met het proces, hoeft u alleen de onderstaande instructies te doorlopen. Hier vindt u precies de juiste oplossingen, maar als u andere vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met Gmail Klantenservice Nederland . Je wordt bijgestaan ​​door het meest ervaren team van experts.

  • Voordat u begint met het proces, moet u deze stappen volgen:

U moet het bericht openen dat u wilt bekijken.
Vervolgens moet u op de pijl-omlaag klikken die naast de optie ‘Beantwoorden’ staat.
En nu moet je het tabblad ‘Origineel weergeven’ selecteren om een ​​nieuw venster te openen met de volledige kopteksten.

Nu moet je de onderstaande stappen volgen om een ​​e-mail in Gmail te kunnen traceren:

  • Allereerst zou u de instructies moeten krijgen voor het vinden van een koptekst voor uw e-mailprovider.
  • En dan moet je naar de e-mail gaan die je wilt traceren en ook de koptekst vinden.
  • Vervolgens moet u de koptekst kopiëren en vervolgens in de onderstaande Trace Email Analyzer plakken.
  • U moet nu op de optie drukken met de tekst ‘Bron ophalen’
  • Nu moet u naar beneden scrollen onder het vak voor de resultaten van de traceer-e-mail.

Het zou goed moeten zijn om nu aan de slag te gaan, aangezien u klaar bent met het proces en hoopt dat de stappen u hebben geholpen met de betreffende vraag. Maar als u daarbij een probleem ondervindt, kunt u altijd alleen contact opnemen met de technici via Bellen Gmail Helpdesk Telefoonnummer . En de technici helpen u effectief.