Vergeten Dropbox account Herstellen: gelooft alleen in het geven van de beste resoluties

In deze blog leer je hoe je de verwijderde teamleden van je Dropbox-account kunt herstellen / herstellen. Nu, als u per ongeluk een team heeft verwijderd en u het lid nu snel wilt herstellen. Dan moet u weten dat u minimaal zeven dagen de tijd heeft om de betreffende gebruiker te herstellen. En het herstellen van een lid helpt om het account samen met dezelfde bestanden en rechten opnieuw te activeren. Dit betekent dus dat u het account terug heeft zoals het was voordat u het verwijderde. Alleen de teambeheerders en de gebruikersbeheerbeheerders mogen de verwijderde gebruikers echter herstellen.

Afgezien daarvan, als u andere gerelateerde problemen ondervindt met uw Dropbox-account, moet u onmiddellijk het team van gekwalificeerde professionals bereiken op Herstellen Emailadres Dropbox-account . En ze zullen ongetwijfeld alle problemen oplossen die u gemakkelijk kunnen oplossen. Nu moet je gewoon deze inhoud lezen en je oplossingen vinden.

Oplossingen om uw Verwijderd Dropbox-account effectief te herstellen

De onderstaande stappen zijn voor het herstellen van de verwijderde gebruikersaccounts van je Dropbox -team. U hoeft dus alleen maar te volgen terwijl u hier wordt geleid voor het juiste resultaat.

  • Je moet je eerst aanmelden bij je Dropbox-account met alleen je beheerdersreferenties.
  • Vervolgens moet u op de optie 'Beheerdersconsole' klikken.
  • Daarna moet u een klik geven op het tabblad 'Leden'.
  • Klik nu in het gegeven vervolgkeuzemenu op het benodigde lidmaatschapstype.
  • U moet nu de optie ‘Verwijderd’ kiezen.
  • Vervolgens moet u op het tandwielpictogram klikken dat naast de naam staat van het lid dat u wilt herstellen.
  • Vervolgens moet u op de optie ‘Lid herstellen’ klikken.
  • En klik ten slotte op de knop 'Herstellen' in het gegeven pop-upvenster.

De hierboven gegeven methode zal zeker helpen om het account van de gebruiker te herstellen als je de stappen goed hebt gevolgd. Maar mocht je toch een probleem tegenkomen, dan kun je altijd het team bereiken.

Krijg snel uw steun alleen bij Herstel Dropbox-account

Van de technici hier is bekend dat ze alleen de beste resoluties bieden die ook absoluut betrouwbaar en effectief zijn. Ze bieden niet alleen de beste oplossingen, maar de klanten krijgen onmiddellijke service, zodat ze nooit te lang hoeven te wachten. En als u nu ook dezelfde diensten wilt ervaren, dan weet u wat u moet doen; u hoeft alleen contact op te nemen met de technici van Dropbox Herstellen . En zij zullen u binnen de kortst mogelijke tijd de nodige assistentie verlenen. U hoeft dus alleen uw zorgen achter te laten en uw problemen op te lossen. De services hier staan ​​24 uur per dag en 7 dagen per week voor u open, dit betekent dat u uw problemen kunt krijgen wanneer u ze tegenkomt en dat de technici er voor u zijn en ervoor zorgen dat uw Dropbox-accountherstel problemen zijn opgelost.