Blog

Hoe Configureer Je Gmail account voor Microsoft Outlook?

Geplaatst Door David, op 21:05 uur
Hoe Krijg Ik Verwijderde Berichten In Hotmail?

In uw bedrijf is het belangrijk om uw account bijgewerkt te houden als u meer dan heeft. Het is meer geschikt als u een van uw accounts bij de andere configureert, dit kan een aanzienlijke tijdsslag zijn. Microsoft Outlook biedt de manieren om het andere e-mail account, zoals Gmail, te importeren. U kunt de berichten gemakkelijk importeren naar zowel desktop client toepassingen als e-mailservices van Microsoft Outlook. Voor de desktop client hoeft u alleen uw Gmail toe te voegen aan het aparte Outlook postvak. Om de berichten over te zetten naar outl ook.com, kunt u profiteren van de geïmporteerde Microsoft tools.

Gmail Klantenservice Nederland heeft beide manieren beschreven om deze taak als volgt uit te voeren .

 • Voeg uw Gmail toe aan het aanvraagformulier voor de desktop .
  • Hiervoor moet je je Gmail-account openen om toegang te krijgen tot de instelling, open je het tabblad "Doorsturen en POP / IMAP en schakel je IMAP of POP3 in.
  • Als u het IMAP-protocol gebruikt, wordt Gmail direct geëxporteerd en worden alle inkomende berichten gesynchroniseerd met het andere account.
  • De tweede optie is om POP3 te gebruiken, waarmee Gmail een kopie van deze inkomende berichten maakt voordat deze naar de andere service wordt verzonden. U kunt de berichten van alle accounts verwijderen zonder de berichten van een andere e-mailservice te beïnvloeden.
 • Importeer de Gmail-berichten en neem contact op met outlook.com op de Microsoft-website.
  • De eenvoudigste manier om de berichten te importeren om de "importtools" te gebruiken. Log hiervoor in op uw Outlook en druk op de knop "Meer instellingen" in het tandwielpictogram.
  • Klik op de optie "E-mailaccount importeren" en vervolgens op "Google", het zal leiden tot het importproces met de instructie om de instelling te wijzigen zodat de nieuwe berichten worden doorgestuurd naar uw geselecteerde account.

Hopelijk kun je, door deze stappen te volgen, deze taak uitvoeren. De mogelijkheid van glitches kan echter niet terzijde worden geschoven, omdat het bij sommige andere aanvullende problemen ingewikkeld kan zijn. Daarom is het beter om in geval van problemen contact op te nemen met de experts. Neem dus gerust contact op met onze professionals via de gratis telefonische van Gmail Klantenservice telefoonnummer. Zij zullen u helpen met de volledig optimale oplossing voor allerlei problemen die u ondervindt met deze e-mailservice.

Terug naar blogpagina