Blog

Hoe installeer ik Norton Remove Tool en installeer het opnieuw?

Geplaatst Door Mary, op 09:05 uur
Hoe spamfilters in Hotmail veranderen?

Soms wordt u waarschijnlijk geconfronteerd met opstartproblemen met Norton-software tijdens het starten van de tool. U krijgt dan een foutmelding of start niet op. U kunt dergelijke problemen oplossen door Norton Remove and Reinstall Tool te downloaden en uit te voeren. Na installatie worden uw Norton-product opnieuw geïnstalleerd en worden er problemen opgelost. Dit soort problemen komt meestal na de update van de Norton-beveiliging en kan meteen worden verholpen door deze stappen te volgen:

  • Allereerst moet u alle andere programma's afsluiten en vervolgens uw pc opnieuw opstarten. Merk op dat de volgende stappen alleen voor Windows-pc gelden en niet van toepassing zijn op MacBook en andere apparaten.
  • Nu moet u de tool Norton verwijderen en opnieuw installeren downloaden van de Norton-website. Vergeet niet dat als u de Norton Family-software gebruikt, u deze eerst moet verwijderen en dan alleen de tool Verwijderen en opnieuw installeren moet downloaden.
  • Selecteer na het downloaden van de tool de locatie waar u het wilt opslaan, het wordt standaard opgeslagen in de downloads en klik vervolgens op Opslaan.
  • Zoek het bestand nu op uw bureaublad en dubbelklik vervolgens op het NRnR-pictogram.
  • Ga door de licentieovereenkomst en klik vervolgens op Akkoord.
  • Klik nu op het scherm op het tabblad Verwijderen en opnieuw installeren en klik vervolgens op Doorgaan.
  • Om de computer opnieuw op te starten, klikt u op Nu opnieuw opstarten. Nadat de pc opnieuw is opgestart, volgt u de aanwijzingen op het scherm om uw Norton-beveiliging te installeren.

We denken dat het proces heel eenvoudig was en dat u uw Norton-beveiliging al opnieuw hebt geïnstalleerd. Ook als u problemen ondervindt met uw product, kunt u contact opnemen met Norton Klantenservice Nederland voor de beste hulp. We bieden gecertificeerde technici om alle problemen met Norton-producten op te lossen en helpen u graag verder.

Terug naar blogpagina