Blog

Hoe Krijg Ik Verwijderde Berichten In Hotmail?

Geplaatst Door Johnny, op 21:05 uur
Hoe Krijg Ik Verwijderde Berichten In Hotmail?

Nou, het verwijderen van Emails, berichten of chats is inderdaad een vreselijke ervaring voor Hotmail-gebruikers. Toen deze situatie plaatsvond, maak je je zorgen. Ongetwijfeld, met gemak en flexibiliteit maakt Hotmail een levendige ervaring met zijn klanten. Hotmail is inderdaad een van de meest betrouwbare e-mail platforms die een aantal functies bieden. Maar verwijderen maakt het voor niets goed.

Een dergelijke situatie is echter vrij gebruikelijk voor veel gebruikers. Als dit je is overkomen en je wilt een snelle oplossing om dergelijke dingen op te lossen, lees dan deze blog.

Het Award-winnende team van Hotmail Ondersteuning presenteert de stappen die u moet volgen om het te verhelpen.

  • Over het algemeen is Inbox de plaats waar u al uw nieuwe en oude e-mails / berichten ontvangt. Zorg er dus voor dat je het goed hebt gecontroleerd, bij twijfel volg je de volgende stappen.
  • Recht boven de Inbox moet er een pijlknop zijn die de voor- en achterwaartse richting opneemt. Klik op deze pijlknop om de huidige pagina's om te slaan. Controleer hier elke pagina en zoek naar de berichten / berichten die u zoekt.
  • Bekijk andere mappen zoals Spam / Junks en Archief als u dit hebt gedaan. Soms, vanwege de verdachte aard van het bericht, kunnen uw e-mails een nieuwe plek vinden in die mappen om van te leven.
  • Blader door de bestanden en mappen zodra u klaar bent met een map.
  • Voor snel zoeken, kunt u hulp krijgen via de zoekbalk. Klik hiervoor op de bovenstaande zoekbalk en voer een relevant trefwoord / woord in voor die specifieke e-mail. Voer bijvoorbeeld het onderwerp, de naam van de afzender, enzovoort in.
  • Zodra je het hebt gevonden, klik je op en kies je de bovenstaande optie om het naar de juiste plaats te verplaatsen, of je kunt het verplaatsen waar je maar wilt.

Nadat u de bovenstaande stappen heeft doorlopen, ondervindt u geen problemen. Als u echter denkt dat u meer hulp nodig hebt bij deze kwestie of als u meer wilt weten over Hotmail, neemt u contact met ons op. Hotmail klantenservice nummer Nederland. Zodra u contact met ons opneemt, zullen onze technici u helpen.

Terug naar blogpagina