Blog

Hoe sluit u uw Hotmail-account aan met Outlook?

Geplaatst Door Adam, op 09:05 uur
Hoe sluit u uw Hotmail-account aan met Outlook?

Een Hotmail en Outlook account zijn beide webmail platforms. De belangrijkste is om een ​​e-mail account te hebben, de gebruiker die zijn Hotmail account heeft, kan deze op elk gewenst moment met de Outlook verbinden. De services zijn ontwikkeld door Microsoft, eerder was het alleen Hotmail en toen waren ze Outlook gestart. Dit is slechts een verbeterde versie van de vorige, maar de gebruiker kan een keuze maken op basis van zijn of haar keuze.

We weten allemaal dat technologie van dag tot dag wordt geüpgraded, terwijl de behoefte van de gebruiker ook toeneemt. Om aan de behoefte te voldoen en de concurrentie te verslaan met geavanceerde technologie, is het totale spel de leider van de generatie.

Het Team van Experts van Hotmail Klantenservice Definieert de Manier om De Hotmail account aan te sluiten op de Outlook.

  • Download eerst de "Microsoft Outlook Hotmail Connector" en installeer deze.
  • Selecteer nu de "Outlook Connector" en "Add a New Account" door het menu dat u vindt.
  • Plaats nu je Hotmail-e-mailadres in dezelfde ruimte voor hetzelfde.
  • Vervolgens wordt u gevraagd om het wachtwoord van het e-mailaccount in te voeren, op authentieke wijze.
  • Het zal vragen om de naam onder de naamruimte te plaatsen. Vul het.
  • Kies de knop "Ok" en volg de meldingen op het scherm en kies de juiste actie.
  • Nu om de wijzigingen te zien "Herstart" het Outlook-account en kunt u het verschil zien. Nu is het account verbonden. Geniet van de service.

Deze stappen kunnen uw twee accounts samen verbinden. Nadat u het proces hebt voltooid, hebt u toegang tot beide. In het geval dat een gebruiker niet in staat is om de taak uit te voeren of tussendoor vast te zitten of voor een ander probleem staat, dan kunnen ze contact opnemen met het team van experts van Hotmail Klantservice Nederland door hun gratis telefoonnummer te bellen +31-20-798-9553. kom het probleem ophelderen.

Terug naar blogpagina