Blog

Hoe Spamfilters In Hotmail Veranderen?

Geplaatst Door Mary, op 09:05 uur
Hoe spamfilters in Hotmail veranderen?

Als je een Hotmail-account hebt, is het gebruikelijk dat je tonnen spamberichten ontvangt en deze berichten die naar je inbox zouden moeten zijn gekomen, in plaats daarvan worden gevangen door de spamfilter en terechtkomen in je ongewenste map. En op een dag merk je dat deze e-mails in je inbox blijven komen en dit gebeurt omdat het spamfilter niet goed werkt.

Gelukkig kunt u dit gemakkelijk oplossen door het spamfilter te wijzigen door de procedure te volgen die door de Hotmail Klantenservice wordt geboden.

Volg de instructies stap voor stap om de taak te volbrengen.

  • Open eerst uw browser in uw systeem en ga naar de startpagina van Hotmail en log in op uw e-mailaccount.
  • Klik vervolgens op de knop 'Opties' die zich in de rechterbovenhoek van uw Hotmail-venster bevindt. Dit opent een vervolgkeuzemenu en selecteer 'Meer optie' onder in het menu. Het laadt een nieuwe pagina.
  • Klik op de nieuwe pagina op 'Filters en rapportage' onder de kop 'Ongewenste e-mail'. Opnieuw wordt een nieuwe pagina geladen en ziet u een sectie met de naam 'Kies een filter voor ongewenste e-mail'.
  • Bekijk nu in dit gedeelte de verschillende filterniveaus. Het varieert van 'Laag - voor de hand liggende ongewenste e-mail wordt verzonden naar de ongewenste e-mailmap' naar 'Exclusief - alles wordt verzonden naar de ongewenste e-mailmap behalve berichten van uw contacten en veilige afzenders, Windows Live Hotmail-serviceaankondigingen, en meldingen die u hebt aangemeld voor '.
  • Klik hier op de knop naast het filter van uw keuze. Als u ongewenste e-mails in uw inbox ontvangt, moet u een hoger niveau van het filter kiezen en als goede e-mails naar uw ongewenste map worden verzonden, kiest u een lager niveau.
  • Klik na het kiezen van de juiste optie op de knop 'Opslaan' in de rechterbenedenhoek van het scherm om de instellingen op te slaan.

Het bovenstaande proces is relatief eenvoudig, maar de mogelijkheid van fouten kan niet worden verwaarloosd. Dus als u in een van de stappen met een probleem wordt geconfronteerd of een nieuw probleem met betrekking tot deze toepassing ondervindt, kunt u ons onmiddellijk een telefoontje sturen Hotmail Klantenservice Nummer om een onmiddellijke oplossing te krijgen.

Terug naar blogpagina