Blog

Hoe u uw Gmail-e-mails overzet naar een nieuw account?

Geplaatst Door Lilly, op 02:05 uur
Hoe Krijg Ik Verwijderde Berichten In Hotmail?

Inderdaad, u zult uw e-mails moeten overzetten naar een ander e-mailadres als u van baan verandert of als u wordt beoordeeld op uw werk. Gewoonlijk maakt de organisatie of het bedrijf de gebruikersnaam van hun werknemer met hun aanduiding, dus als u van baan wisselt, of uw aanduiding is gewijzigd, moet u uw volledige e-mail van het oude naar nieuw overzetten. U kunt echter gemakkelijk de oude e-mails en andere uiterste documenten, foto's en bestanden met u meenemen. Omdat het niet mogelijk is om uw e-mailadres te bewerken, maar u kunt een nieuw account instellen en uw e-mail meenemen.

Als u dit nog nooit eerder hebt gehoord, kunt u uw volledige e-mail of importeeremail naar uw nieuwe e-mailadres overbrengen, geen problemen. We helpen u om uw volledige e-mails naar uw nieuwe e-mailaccount over te zetten. Er zijn twee soorten waarmee u uw berichten naar het nieuwe account kunt slepen.

Begin nu snel met de methode om de e-mails van uw Gmail-account naar een ander account te verplaatsen of over te zetten.

Zorg ervoor dat alle e-mailprogramma's en -services goed zijn geconfigureerd om een ​​e-mail te downloaden via het IMAP of POP protocol voor toegang tot het internet. Zodra u dit hebt gedaan, bent u klaar om verder te gaan.

Breng alle essentiële e-mails van uw oude account over naar de nieuwe-

  • Selecteer het pictogram Instellingen in uw Gmail-account.
  • Selecteer en beweeg de muiscursor naar de instellingen en klik op de POP / IMAP-koppeling.
  • Dit zal u naar een ander venster leiden, in de "POP Download" sectie, druk op om
  • "POP inschakelen voor alle e-mail".
  • Als u een bericht met POP ziet, klikt u op om de kopie van het archiefbericht in het optiemenu te selecteren en verwijdert u het postvak IN om de inbox te patenteren.
  • Anders kunt u ook de kopie van uw e-mail in uw oude account bewaren totdat deze naar uw nieuwe account is doorgestuurd.
  • Nadat u de bovenstaande stappen hebt voltooid, kunt u op de knop Opslaan drukken.
  • Zorg ervoor dat de volledige e-mail van uw oude Gmail-account is overgezet naar uw nieuwe e-mailaccount.

Voor meer technische ondersteuning en om de problemen in uw e-mailaccount op te lossen, kunt u ons bereiken en gebruik maken van onze diensten voor meer voordelen op Gmail Klantenservice. Onze deskundige technici helpen u om zich te ontdoen van alle ongewenste fouten en glitches in uw account. Je kunt ook bellen: +31-208004956.

Lees ook deze blog: Hoe Configureer Je Gmail account voor Microsoft Outlook?

Terug naar blogpagina