Het mechanisme om uw vergeten Hotmail Account Wachtwoord snel en gemakkelijk te herstellen

Hotmail van Microsoft is een van de pioniers in het faciliteren van een gratis e-mailservice voor mensen over de hele wereld. Met een uiterst gebruiksvriendelijke interface bieden Hotmail-services u verschillende andere geavanceerde functies, zoals spam-e-mailfilters, onbeperkte opslag, scannen op bedreigingen, enz. Een van de grote voordelen van het gebruik van Microsoft-handvat is dat al hun accounts compatibel zijn met verschillende platforms zoals Twitter, YouTube of Facebook. Het probleem doet zich voor wanneer u uw wachtwoordgegevens vergeet en geen toegang heeft tot uw account. Het is niet alleen lastig voor de dagelijkse gang van zaken, maar u loopt ook het risico uw waardevolle bestanden en documenten te verliezen. U hoeft zich geen zorgen te maken, want we zijn er met een snelle en effectieve oplossing voor al uw problemen met Hotmail wachtwoord vergeten.

De teamleden bij Hotmail online support zijn de meest ervaren en bekwame technici die niet alleen uw ID-gerelateerde problemen oplossen, maar u ook de beste begeleiding geven bij technische kwesties. Dus in tijden van interface-gerelateerde problemen, verspil uw tijd niet met het zoeken naar oplossingen elders. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons op te nemen via Hotmail wachtwoord Herstel en te wachten tot we de binding snel hebben hersteld.

Stappen om het wachtwoord van uw Hotmail account opnieuw in te stellen / te herstellen

Hier zijn enkele eenvoudige stappen waarmee u uw vergeten wachtwoord voor uw Microsoft ID's kunt resetten. Volg ze en je kunt terug naar de normale werking van je handvat.

 • Het eerste dat u moet doen, is naar de Hotmail-startpagina gaan
 • Voer nu uw e-mailadresgegevens in
 • Klik vervolgens op de optie 'wachtwoord vergeten' eronder
 • U wordt doorverwezen naar de pagina voor het herstellen van de toegangscode
 • Vink hier het bovenste vakje aan met de tekst ‘Ik ben mijn wachtwoord vergeten’
 • Klik op het volgende tabblad en voer vervolgens de CAPTCHA-code in die ze je geven
 • Voer vervolgens het type hersteloptie voor toegangscode in waarvoor u een back-upnummer of e-mail wilt gebruiken en dien dienovereenkomstig in
 • Klik verder op het tabblad verzendcode
 • Het ondersteuningsteam stuurt u een herstelcode en u moet deze invoeren in de daarvoor bestemde lege plekken
 • Vervolgens wordt u doorgestuurd naar het resetvenster en wordt u gevraagd een nieuw wachtwoord te maken.
 • Nadat u het nieuwe wachtwoord met succes heeft ingesteld, klikt u op het tabblad 'Volgende' en wordt u naar het bord in het venster geleid

Neem contact met ons op voor al uw account gerelateerde problemen

We hopen dat de bovenstaande stappen nuttig zijn voor het ophalen van wachtwoorden en dat u deze zonder problemen of verwarring kunt herstellen. In het geval van technische en ID-gerelateerde problemen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor hulp of richtlijnen. De technici van onze helpdesk werken met één doel: het maximaliseren van de gebruikerstevredenheid en het handhaven van de hoge servicenormen die we onszelf hebben opgelegd. We zullen ons best doen om u te helpen met de beste oplossingen.