Blog

Kunt U De Uitlijnfout In Uw Brother Printer Oplossen?

Geplaatst Door Mary, op 09:05 uur
Hoe spamfilters in Hotmail veranderen?

Als u een afdruk van Brother Printer hebt gemaakt maar de inhoud uit de pagina stroomt, heeft dit sceptische probleem een volwaardige oplossing nodig om de printer perfect uit te lijnen. Het was de onjuiste afstemmingsfout die aanleiding gaf tot een dergelijke affaire. Laten we hieronder kijken om het probleem op te lossen.

Brother Klantenservice Nederland Omarmt Het Kanaal Voor Opperste Afstemming:

  • Ga op het bedieningspaneel naar de koppeling van het tabblad beheren.
  • Om de afdrukopties te kiezen, verplaatst u de pijltoetsen omhoog en omlaag om naar het menu te gaan dat u wilt configureren. Sla de wijzigingen op met de knop OK als u klaar bent.
  • Druk een testpagina af en gebruik de pijl-omhoog en -omlaag om de uitlijningspagina te starten. Druk op OK.
  • Ga naar de vervolgkeuzepijl voor de configuratie van het zwarte of gekleurde gedeelte. Activeer de vinkpagina om te starten.
  • Controleer of het uitgelijnde vel scherp en perfect is of moet worden aangepast.
  • Als je niet getroost bent, probeer het probleem dan nog een keer. Houd er in dit scenario rekening mee dat de varianten tussen 600 tot 1200 tekens moeten zijn. Afhankelijk van de segregatie van monsters, klik op de ja of nee link.
  • Neem ongeveer vijf afdrukken en als u helemaal tevreden bent, kiest u de knop exit om de selectie te voltooien.

Waren de bovenstaande bulletins betrouwbaar? In het geval dat u nog niet bent uitgezet voor de proef, gaat u naar het gerechtvaardigde en rechts uitgelijnde blad. Draag je een mobiel en wil je weten hoe je het papier via de mobiel moet uitlijnen? Neem de hulp van technici en experts op onze gratis Brother Printer Klantenservice Nummer +31-208004956 en krijg een diepgaande oplossing van ons getalenteerde en bekwame team die alle zeven dagen werkt, zodat een klant geen technische fouten en fouten in het product tegenkomt. In de hoop op een succesvolle klant-uitvoerende relatie met jou!

Terug naar blogpagina